17 decembrie 2011

Crăciun lin și iarăși lin.

Ok, fraților, văd că blogul meu tot primește vizite dese de la lume (am atins 40k și 90 dă laicuri), de la voi, normal, chiar dacă n-am mai scris de-o lună și ceva. Dar pentru că îi ultima săptămână de șcuală îmi iau atribuția de blogăr în serios și încep să scriu mai desuț pe blog. Sincer nu știu cu ce să încep, probabil cu faptul că contul meu de 9gag se află în stânga, alături de restu', și puteți să dați un de-acela posturilor mele nereușite.

Doi, vin sărbătorile, așe că mai arătați blogul meu și altor persoane, să devină mai popular, ca să am motiv să postez. Tot pentru că vin sărbătorile sper că ați observat că fundalul e roșu crăciun, cu fulgi și logo-ul are ceva zăpadă pe el (cu toate că pe SLQ seamănă cu altceva alb).

No' dacă nu cumva sunteți evrei știți că se apropie Crăciunul, mai îi o săptămână pănă ce moșu (CARE EXISTĂ, duh) ne pune cadouri sub pom, fie el brad, molid sau avocado. Ce văd eu prin 'cest Crăciun?
Apăi bucurie cum nu există mai mare, oameni care se calcă pe picioare să cumpere cadouri, perioada din an în care magazinelor chinezești le mere' bine, stres și MULT LER. Foarte mult.
Acum o să vă gândiți ce-i leru'? Și o să vă răspundeți că e un refren la colindă, că doară așe ați văzut în integrale integrame. Greșiți cu desăvârșire! Lerul este o putere divină, mai presus de harul lui Dumnezeu și de fumul din bong-ul lui Jah, putere care se află în mâinile lui Hcușcă, pe care eu îl văd ca pe un rege al muzicii românești de Crăciun. (Când eram mic și cântam la chitară, ai mei îmi ziceau Hrușcă, therefore I feel like a boss).
Simboluri ale Crăciunului, dupe părerea mea? Cred că Moșu este cap de serie. Indiferent cum îl vedeți, că nu l-o făcut mă-sa gras cu barbă, și cu haine roșii, el îi cela care ne face suflețălul nostru să urle în sinea lui și să zică "uăi badie, o vinit crășiunu!"... și să cumpărăm Coca-Cola. După moș urmează alt greu dintre cei grei: Macaulay Culkin, copilul care, odată ce apare la televizor, îi clar că îi crăciun. Presupun că ați dat click pe link și nu mai treubie să explic că el îi pita farselor, pe care voi, muritorii îl cunoașteți drept "Copilu ăla din singur acasă". Pe locul al treilea urmează dumnezou' colindelor, bineînțeles, Hrușcă. Acest Chuck Lerris împarte din decembrie până în ianuarie ler în toată țara, în lung și în lat, ungându-i pe oameni cu ler la corazon, și apoi plecând în Canada, până anul următor când repetă ciclul. Lista consacraților crăciunului continuă cu Tuborg Christmas Brew, Rudolf, Frosty și alții.
Prea mă lungesc și îi cazul să termin; următorul post e despre versurile pline de ler care ne aduc aminte de crăciun. (Acuma că m-am pornit pe crăciun, pot scrie și o carte).

Nu uita să dai un like și/sau să comentezi. Cheers! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu