30 ianuarie 2012

Cum să scapi de școală în 3 pași.

Salut! Bolnav fiind, mi-am luat un pic din timpul alocat somnului să vă fac un ghid despre cum să scăpați de școală în 3 pași simpli, care se aplică atunci când NU ești bolnav și vrei să nu mergi la școală. Vom folosi clasica metodă a bolii false.
O să aveți nevoie de talent, abilitatea de a vă modifica vocea și alte câteva elemente.
Pasul 1:
Stabilește-ți un plan bun cu vreo 2 zile înainte de a sta acasă: Trebuie să ai în vedere că în ziua dinaintea marelui plan trebuie să prezinți simptome: trebuie să tușești și/sau să strănuți eventual, să te plângi de oboseală.

Pasul 2:
Dimineața, când îți sună ceasul ai grijă să te trezești, dar să te faci că dormi când vine unul dintre părinți să te trezească. Când intră în cameră, prefă-te că dormi iar când incearcă să te trezească, coboară tonul vocii, să pară că ești răgușit, tușește de vreo câteva ori, ACUZĂ DURERI DE CAP și ridică-te din pat. Când ajungi în poziția de "în picioare", apucă-te de birou, pat sau ce ai tu la îndemână și fă-te că nu poți sta pe picioare din cauza durerii de cap. Poți spune că îți bubuie capul de durere.
*Sfat: Dacă reușești, încearcă să obții niște cretă (da, de aia de scris pe tablă la școală) pe care atunci când sună ceasul în dimineața cu pricina să o mănânci/tragi pe nas. (Nu, nu o să te omoare, nici nu o să te îmbolnăvească, chiar dacă ești alergic la praful de cretă, nu are gust de nimic, chiar nimic, dar efectul pe care îl are va fi acela că în maxim 5 minute vei fi fierbinte ca și cum ai avea febră, dar nu vei avea simptome).

Pasul 3:
Așteaptă să vezi reacția părintelui. Dacă zice că trebuie să mergi la doctor, spune-i că nu crezi că te poți duce la școală. Te va lăsa acasă sigur.
Dacă îți zice să stai acasă, aia faci.
Dacă în schimb te pune să mergi la școală, mai ai o scăpare: în baie încuie ușa și scoate sunete de-alea de vomă, apoi trage apa și ieși din baie, spune-i că ai vărsat, și sigur o să rămâi acasă.

Nu uita, dacă vrei cu adevărat să mai dormi o zi, sau dacă ai multe teme, proiecte, lecții pe care nu le-ai făcut, trebuie să duci totul la extrem. Baftă!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu